HOTELS IN ANTWERPEN

Hotels in Antwerpen online hotel boeken | Aanbiedingen hotels Antwerpen geen reserveringskosten

hotelsinantwerpen.be

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Eco Hotel Diamond Antwerp

 

Eco Hotel Diamond Antwerp
BelgiŽlei 36
2018 Antwerpen
Tel.: +32(0)3 2830799

Boek Eco Hotel Diamond Antwerp

Het gezellige en sfeervolle Eco Hotel Diamond Antwerp in de Antwerpse diamantwijk heeft ruime comfortabele kamers geschikt voor twee volwassenen en drie kinderen. U heeft beschikking tot: onbeperkt gratis WIFI, gratis TV-programmatie en een authentiek ambachtelijk Belgisch ontbijt.

Het Belgisch artisanaal ontbijt in buffet vorm is tussen 07.00 uur en 10.00 uur op maandag tot en met vrijdag) en tussen 07.30 uur en 10.00 uur op zaterdag en zondag.

Het makkelijk bereikbare Eco Hotel Diamond Antwerp is op een eco-bio-artisanale leest geschoeid met bio, Max Havelaar en Fairtrade producten. Eco Hotel Diamond Antwerp heeft ook een leuke moderne bar waar u een dagje Antwerpen op een relaxte manier kunt afsluiten met een Belgisch biertje of een bio drankje.

Voor zakenreizigers:

Het hotel ligt op een 12 minuten van de luchthaven van Antwerpen (Deurne Airport). Een budget shuttle naar Sint Job Carpool, Brussels Airport, Rotterdam Airport, Schiphol (Amsterdam) en Charleroi Airport kan op afspraak geregeld worden. Er is tevens een mogelijkheid tot het organiseren van seminaries van 50 tot 150 personen met internationaal of bio artisanale catering.

Eco Hotel Diamond Antwerp is ook gemakkelijk met de Antwerpse Metro (Metrostation 'Charlottalei') waarbij u binnen enkele minuten het oude historische stadsgedeelte (Grote markt, de beroemde Onze Lieve-Vrouwekathedraal, rivier de Schelde) en het Sportpaleis/Lotto Arena bereikt (tot 01.00 uur).

Voor reserveren of informatie kunt u 0032(0)3 2839799 bellen of 0032(0)3 29706 faxen.

ē Check-out is tot 11.00 uur
ē Check-in is van 14.00 uur tot 20.00 uur (maandag-vrijdag) en van 14.00 uur tot 22.00 uur (zaterdag-zondag)

Kosher ontbijt kan op afspraak.

Eco Hotel Diamond Antwerp ligt heel centraal en bijna alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand, bezienswaardigheden zoals:
Centraal Station van Antwerpen met onder andere de diamantwinkels, de Antwerpse Zoo, de Koningin Elisabethzaal, de Opera, de prestigieuze winkelstraat De Keyserlei met zijn gezellige restaurants,bars, eetcafťs,
shops en cinemaís, De Meir, het Rubenshuis en het bruisende trendy mode gebied.

Tip: Hotel Eco Domaine Le Fond de Vedeur in de Belgische Ardennen.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands